Pohodový svátek cyklistiky u Štěrby (promo)

Už pošesté pořádal jeden z nejstarších, největších a nejznámějších obchodů s koly a elektrokoly u nás, tedy prodejna Štěrba kola v Praze na Spořilově, třídenní festival cyklistiky.

V praxi to znamená den otevřených dveří a třídenní festival cyklistiky včetně novinek, partnerských stánků, tradiční jednodenní výprodejové akce a také unikátní expozice historických silničních i horských kol značky Cannondale.

I v době počínajících protiepidemických opatření v souvislosti s covid-19 se bývalému závodníkovi a úspěšnému obchodníkovi Robertu Štěrbovi povedlo upořádat opět povedenou akci, navíc v kulise příjemného podzimního počasí. Na tento svátek cyklistiky přicházeli jak pravidelní a stálí zákazníci prodejny, tak pozvaní hosté z řad obchodníků, výrobců a dovozců jízdních kol, novinářů anebo čistě jen kamarádů, bývalých spolujezdců, fajnšmekrů, obdivovatelů krásných kol i elektrokol a do toho všeho nechyběli ani novináři.

Naše redakce přijala osobní pozvání Roberta Štěrby, aby zaštítila odvětví elektrokol, ukázala na stánku zajímavé exponáty, debatovala s návštěvníky i čtenáři a byla zkrátka – neskromně řečeno – ozdobou na celém festivalovém dortu. K uvolněné a kamarádské atmosféře přispělo i občerstvení a posezení, možnost živě si ukazovat kola i elektrokola, projíždět se na nich na přilehlé bezpečné stezce a zkrátka se i s dodržením nutných hygienických opatření a pravidla 3R cítit jako na „nornální“ pohodové cyklistické akci, kterých letos kvůli restrikcím a proticovidovým opatřením zase tolik nebylo. A do konce roku už vůbec nebude.

Venkovní ploše před spořilovským obchodem dominovaly stánky dovozce značek Cannondale a GT, dále expozice značky Kellys a Superior. Otevřena byla i prodejna, kde dále zájemci našli kompletní průřez značkami Author a Merida. Ze zajímavých zpestření jmenujme českou rámařskou firmu REPETE a také nepřehlédnutelnou flotilu fordů od Auto Palace Spořilov – společného partnera prodejny Štěrba kola a magazínu Electric Bike Action. K obdivování byl přistaven pick-up Ford Ranger Raptor i s naloženým elektrokolem na korbě a dále dvě osmimístné dodávky Ford Tourneo Custom v prodloužené verzi L2.

Děkujeme za možnost být u toho a těšíme se na další ročníky!

Více na: www.sterba-kola.cz

foto: Ondřej Grund

Play Video
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Jedna odpověď

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one