V Jeseníkách najdete dvacet nových nabíječek

Zatímco v jedné části Jeseníků jezdce na elektrokolech vyhánějí, na mnoha jiných místech jim vytvářejí co nejlepší podmínky. Sdružení cestovního ruchu v Jeseníkách instaluje několik desítek nových nabíječek.

Sdružení cestovního ruchu Jeseníky chce v tomto regionu nechat instalovat dvacítku dobíjecích stanic, dalších dvacet stanic by se mělo objevit na moravskoslezské straně hor. Pořídit nové nabíječky nebylo snadné vzhledem k tomu, kolik různých konektorů elektrokola vyžadují. Sdružení si ale pomohlo a vytvořilo vlastní unikátní řešení. Nabíječky by se měly na oblíbených turistických místech objevit už v průběhu září.


Jízdu na elektrokolech region podporuje také vydáním speciální mapy s výlety pro elektrokolo: „Společně s partnery Euoregionu Praděd a provozovatelemwebu Jescyklo.czjsme zatím na české straně Jeseníků vytvořili devět tras vhodných pro tento typ kola. Zájemci zde najdou popis zajímavých turistických cílů, ale také půjčovny elektrokol, nabíjecí místa, kontakty na informační centra, servisy i možnosti občerstvení. Letos jsme vydali novou vícejazyčnou turistickou mapu Jeseníků, kde jsou jednotlivé trasy vyznačeny, řekl Michal Blaško, výkonný manažer destinační společnosti Euroregion Praděd.

Elektrokola si lze v tomto regionu půjčit třeba v Bruntále na Městském informačním centru (MIC) Bruntál, k dispozici jsou dvě kola, na kterých lze ujet na jedno nabití přibližně 80 až 100 kilometrů., dále půjčovna Turistického informačního centra (TIC) Krnov se sedmi elektrokoly a ve Vrbně pod Pradědem.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one