Šokujte cestou do práce s novým Coast Cycles Buzzraw X

Proč by všechna elektrokola měla vypadat stejně? A proč se cestou do práce trochu nepobavit? Coast Cycles Buzzraw X vás přesvědčí o tom, že si i ve městě můžete užít spoustu zábavy. Ať už v teniskách a džínách cestou do kina či baru, nebo v oxfordkách a obleku cestou na další ranní poradu, všednodenní nudu rozhodně nečekejte.

Jedni v něm vidí prapředka všech horských kol, takzvaný klunker, druzí jednoduchý motocykl v motokrosovém stylu. Ať už byla inspirace tvůrců jakákoliv, Coast Cycles Buzzraw X se rozhodně nenechá svazovat unylou uniformitou a nudnými konvencemi. Stačí se pozorně zadívat na jednoduchý ocelový rám s jednočepovým zadním odpružením a paralelogramovou přední vidlicí, a hned je vám jasné, s kým máte tu čest. Pokud potřebujete další nápovědu, zaostřete na široké fatbikové pláště nebo na dlouhé sedlo, na které se pohodlně vejdou dva, možná i tři pasažéři. Správně, tohle není jen další městské popojíždědlo.

Zatímco evropští zákazníci se budou muset spokojit s elektromotorem o výkonu dvě stě padesát wattů, za velkou louží bude k mání také provedení s watty sedmi sty padesáti. V obou případech hovoříme o zadním nábojovém elektromotoru, jemuž dodává energii nízko položená rámová baterie s kapacitou dostatečných pěti set watthodin. Elektromotor v tomto případě s klikami nespojuje klasický řetěz, ale moderní řemen Gates Carbon Drive s vysokou výdrží a velmi nízkými servisními nároky. Ovládacímu rozhraní vévodí rozměrný informační displej s údaji o rychlosti, vzdálenosti, stavu baterie, zvoleném jízdním režimu a mnohém dalším.

Coast Cycles Buzzraw X je v současné době k mání za zvýhodněnou cenu prostřednictvím crowdfundingového portálu Indiegogo. V počáteční fázi projektu výrobce nabízí k volnému prodeji limitovanou edici padesáti kusů tohoto stroje s dobou dodání do dvou měsíců po ukončení crowdfundingové kampaně.  Více na www.indiegogo.com.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one