Kolo jako raketa. Pocket Raket je možné si objednat už nyní

Tohle elektrokolo vás zvládne spolehlivě dostat z bodu A do bodu B a navíc určitě vzbudí patřičnou pozornost. Jeho kovové tělo je totiž zcela unikátní.

Kolo vzniklo v německé firmě SOL Motors, ve skutečnosti se ale prý kvůli výkonu nejedná o čistokrevné elektrokolo, ani o moped. Firma, která vyhrála již mnoho cen za unikátní design, hovoří o nové kategorii, kterou nazývá „noped“. Rychlost vozidla by totiž měla být 50 – 80 kilometrů v hodině, dodávat se bude ve dvou různých variantách podle síly motoru. Váží 55 kilogramů, rozměry činí 172 x 73 x 118 cm ,sedadlo je umístěno ve výšce 82 centimetrů. Konstrukce kola je z hliníku. Dojezd je 50 až 80 kilometrů podle režimu jízdy, nabízeny jsou tři různé režimy. Kolo je osazeno LED světly vepředu a vzadu.

Vozidlo lze propojit s aplikací na mobilním telefonu a takto ovládat na dálku. Baterii lze vyjmout a nabíjet ji prostřednictvím běžné zástrčky do elektrické energie. Pocket Raket, tedy Kapesní raketu, je možné si předobjednat již nyní tím, že budete kontaktovat přímo firmu. Přesný datum výroby, ani cenu a cenu v předprodeji ale firma doposud nesdělila.

http://sol-motors.com/

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one